Badrumsrenovering

Badrumsrenovering Stockholm

Det är få saker som slår känslan av att kliva in i ett nyrenoverat badrum, men det är en hel del moment att hantera innan man nått dit. När du anlitar oss som helhetsleverantör till din badrumsrenovering kan vi hjälpa dig med processens helhet, från inledande planering till genomförande och iordningställande.

Vi är fullt auktoriserade för VVS-installation, våtrum och elarbeten samt förstår vikten av såväl prisvärda som säkra och fackmannamässiga utföranden. Vi väljer oavkortat kvalitetsmaterial och de mest lämpade lösningarna för att du ska få ett badrum du kan förlita dig på långt in i framtiden. Avslutningsvis genomför vi alltid en egenkontroll av det som utförts och lämnar 5 års garanti för ytterligare trygghet.

Att slippa anlita olika hantverkare och enbart ha en kontaktperson under sin badrumsrenovering är något som uppskattats av våra tidigare kunder i Sollentuna, Täby och Huddinge. Det är tryggt, borgar för smidigare arbetsförlopp och hjälper också oss i vårt arbete där vi hela tiden fokuserar på att väcka liv i just dina drömmar.

Copyright 2020 ANK Bygg & Renovering AB